Ενίσχυση της επιχείρησης "ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΙΚΕ" με κεφάλαιο κίνησης για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID -19, με την χρηματοδοτικη συνδρομή της ΕΕ.


img

Μικροζυθοποιία Σαμοθράκης

Η Μικροζυθοποιία Σαμοθράκης είναι μία οικογενειακή – συλλογική προσπάθεια με κοινό παρανομαστή την αγάπη για τη μπύρα και τον νησί της Σαμοθράκης. Η μικρή μας παραγωγή απευθύνεται σε ανθρώπους που εκτιμούν τις νέες γεύσεις και επιθυμούν να ανοίξουν τους γευστικούς τους ορίζοντες στον τομέα της ‘φρέσκιας’, μη παστεριωμένης μπύρας.

img

Μπύρα Fonias

Φιλοσοφία μας είναι η ‘φρέσκια’ μπύρα ιδιαίτερης γευστικής αισθητικής με γνώμονα της παραγωγής μας να είναι πάντα η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Επιπλέον στοχεύουμε στην ανάδειξη του ιδιαίτερου και ιερού νησιού της Σαμοθράκης και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

img

Ο Fonias και η Σαμοθράκη περιμένουν να τους ανακαλύψετε!Περιοδικό BLUE της Aegean Airlines

Πριοδικό BLUE της Aegean Airlines

Το περιοδικό BLUE της Aegean Airlines στο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου 2019, περιείχε αφιέρωμα στη Σαμοθράκη, τα τοπικά της προϊόντα, τις επιχειρήσεις και την ντόπια μπύρα μας!

 

Νέα & άρθραGet In Touch

Επικοινωνήστε

Εργοστάσιο

Είμαστε ανοιχτά να μας επισκεφτείτε, να ξεναγηθείτε στο χώρο μας (κατόπιν συνεννοήσεως) και να γευτείτε τη μπύρα μας.

0030 6979301248, 0030 6984933444, 0030 25510 98079

xotikosamothrakis@hotmail.com

Καμαριώτισσα Σαμοθράκη 68002

Διανομή στην Αθήνα (και εκτός): κάβα Νικόλαος Πυρουνάκης και ΣΙΑ ΕΕ "ΑΘΗΝΑΙΙΣΑ" www.athinaiisa.gr & business.facebook.com/athinaiisa