Ενίσχυση της επιχείρησης "ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΙΚΕ" με κεφάλαιο κίνησης για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID -19, με την χρηματοδοτικη συνδρομή της ΕΕ.


img

Μικροζυθοποιία Σαμοθράκης

Η Μικροζυθοποιία Σαμοθράκης είναι μία οικογενειακή – συλλογική προσπάθεια με κοινό παρανομαστή την αγάπη για τη μπύρα και τον νησί της Σαμοθράκης. Η μικρή μας παραγωγή απευθύνεται σε ανθρώπους που εκτιμούν τις νέες γεύσεις και επιθυμούν να ανοίξουν τους γευστικούς τους ορίζοντες στον τομέα της ‘φρέσκιας’, μη παστεριωμένης μπύρας.

img

Μπύρα Fonias

Φιλοσοφία μας είναι η ‘φρέσκια’ μπύρα ιδιαίτερης γευστικής αισθητικής με γνώμονα της παραγωγής μας να είναι πάντα η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Επιπλέον στοχεύουμε στην ανάδειξη του ιδιαίτερου και ιερού νησιού της Σαμοθράκης και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

img

Ο Fonias και η Σαμοθράκη περιμένουν να τους ανακαλύψετε!Η ιστορία του Γραναζιου

img

Το 1981 πολύ πριν γεννηθεί ο Fonias, ο Θανάσης Α. άνοιξε στο Περιστέρι Αττικής το bar Γρανάζι. Δοκιμάζοντας δεκάδες ευρωπαϊκές μπύρες υπό τους blues,soul,funk ήχους της νύχτας,ανακάλυψε νέες γεύσεις και ξεκίνησε το home brewering στο τέλος της δεκαετίας του 80.Το Γρανάζι πλέον έχει περάσει στα χέρια της επόμενης γενιάς της οικογένειας και συνεχίζει σχεδόν 39 χρόνια μετά να παραμένει στέκι ανθρώπων που αγαπούν τη μουσική και να προτείνει κάτι διαφορετικό στη νυχτερινή διασκέδαση.
Ετσι, μιας και η ιστορία της μπύρας μας ξεκίνησε από εδώ,στο Γρανάζι ο Fonias ρέει άφθονος!

  • Αινείου 1, Πλ.Δέγλερη
 

Νέα & άρθραGet In Touch

Επικοινωνήστε

Εργοστάσιο

Είμαστε ανοιχτά να μας επισκεφτείτε, να ξεναγηθείτε στο χώρο μας (κατόπιν συνεννοήσεως) και να γευτείτε τη μπύρα μας.

0030 6979301248, 0030 6984933444, 0030 25510 98079

xotikosamothrakis@hotmail.com

Καμαριώτισσα Σαμοθράκη 68002

Διανομή στην Αθήνα (και εκτός): κάβα Νικόλαος Πυρουνάκης και ΣΙΑ ΕΕ "ΑΘΗΝΑΙΙΣΑ" www.athinaiisa.gr & business.facebook.com/athinaiisa